neljapäev, jaanuar 24

Arvamus

23. jaanuaril toimus Vahastu raamatukogus prügiveo lepingute sõlmimine. Üle hulga aja sai raamatukogus näha nii palju rahvast. Asi laabus päris ladusalt kuigi tekkis ka vaidlusi. Kahju, et mõned inimesed ei saa aru prügi realiseerimise vajalikkusest. Mõnel jäigi leping põhimõtteliselt sõlmimata, tuldi kohale ainult oma arvamust avaldama ja vaidlema. Kuigi jah, eks vaielda tuleb ka vahel.
Eks prügikonteinerid ole ju päris kallid, kuid see on ju siiski ühekordne investeering. Ma ei võtaks seda kui kellegi äri ideed. Mina arvan, et see on väga õige otsus ja eks aeg annab arutust, kas see õigustab ennast või mitte.
Mis teie arvate?

pühapäev, jaanuar 6

TUTVUSTUS

Vahastu raamatukogu on pisike külaraamatukogu, mis asub Rapla maakonnas Kaiu vallas. Teeninduspiirkond on 124 elanikku. Raamatukogu on avatud kolm päeva nädalas: teisipäeval, neljapäeval ja reedel. Põhilised külasatajd on pensionärid. Noori on Vahastus vähe ja kahjuks käivad nad harva raamatukogus.
Vaatamata kõigele on külastatavus päris suur ja tööd jätkub. Rahval on võimalus raamatukogus printida, teha koopiaid ja kasutada inernetti.

NB!

  Vahastu raamatukogu 17. aprillil suletud Olen nõupidamisel. Vabandan!