teisipäev, märts 29

Naljapäev raamatukogus

Teeme päeva rõõmsaks!
7.aprillil kell 12.00

Palun meenuta mõnda naljakat juhtumit ja ole valmis seda teistelegi jutustama!

KOHTUMISENI!

laupäev, märts 26

KÕIK MÄNGIMA!


25. märts möödus raamatukogus mängides. Oli lõbus päev, üritusest võtsid osa nii väikesed kui ka suured mänguhuvilised. Vahvad vanaemad võtsid kaasa oma lapselapsed ning üle pika aja sai raamatukogus kuulda ka laste kilkeid. Üldiselt ongi koolivaheaeg see aeg, kui sõidetakse maale külla vanavanematele ja külastatakse ka raamatukogu.

Kaasavõetud lauamängude valik oli üsna kirev ning kõiki mänge ei jõutudki läbi mängida.
Kahju, et see päev nii ruttu läbi sai, kuid väiksemad lapsed väsisid ja tüdinesid kiiremini, kui algul arvata oskasin. Kuid tore päev oli ikkagi.










kolmapäev, märts 23

Arvutikoolitus -koduleht

Tänasel (23.03) arvutikoolitusel õppisime tegema kodulehte ning saime hulgaliselt juurde uusi arvutialaseid teadmisi.
Koduleht on võrreldes blogiga suur samm edasi ja kaalutlen selle kasutuselevõtmist.
Esialgu jään siiski veel blogimaailma, aga eks aeg näitab, mis saab edasi...

pühapäev, märts 20

Tere, kevad 2011!


KEVADE VÄRVID
Erika Esop

Nõlvakud sulavad,
ojaveed vulavad,
kevad end kõikjale laotab.

Metsale, aiale,
väljale laiale
lilli ja rohelust jaotab.

Ning kraavi servale,
põõsaste kõrvale, pillab ta kaunilt ja kärmelt
siniseid, punaseid,
kollaseid,kullaseid,
lõbusaid kevadevärve.

neljapäev, märts 17

KÕIK MÄNGIMA!

Saame kokku raamatukogus 25. märtsil kell 11.00 ja teeme ühe lõbusa päeva.
Kui sul on kodus mõni huvitav mäng, siis võta kaasa!

KOHTUMISENI!

reede, märts 11

10. märts raamatukogus

Raamatukoguüritused on meil väga populaarsed ning kokkusaamisi oodatakse pikisilmi.
Seekord alustasime oma koosviibimist väikese tagasivaatega tehtule. Tänukirjadega tunnustasin tublimaid lugejaid, raamatukoguüritustest osavõtjaid ning oma aktiivseid abilisi. Suurim tänu Elma Braunile ja Helgi Männikule, kes on raamatukogule kinkinud mitmeid häid ja vajalikke raamatuid. Teame ju kõik, kui kallist hinda raamatud maksavad ning raamatukogul jäävad tellimata paljud huvipakkuvad teavikud. Kuid Elma ja Helgi on oma kallihinnalist vara jaganud ka raamatukoguga.
Aeg -ajalt on tore, kui öeldakse kiidusõnu ja tunned ennast vajalikuna. See käib nii minu kui ka kõigi teiste inimeste kohta. Meeldiva ja sooja tunde tekitas, kui mullegi ulatati lilleõis ning tänati tehtud töö eest. Nii vähe ongi õnneks vaja.
Edasi jätkus üritus plaanipäraselt. Alustuseks rääkis Helgi veidi naistest ja vandest tavadest ning seejärel istusime kõik laua äärde ja lasime hea maitsta Aivi tehtud oasupil. Lisaks oli laual veel pannkooke ja kõrvitsasalatit ning Eha valmistatud sõir.
Pärast maitsvat kõhutäit, tuli veidi ka vaimu turgutada. Selleks oli Helgi mõistatuste raamatust välja otsinud hulgaliselt huvitavaid mõistatusi. Põnevust oli küllaga. Mõistatustega ongi nii, et kuulnud oled, aga vastused ei taha hoobilt meenuda.
Lõpetuseks arutasime ühiselt, kuidas tuua meie üritustesse pisut uudsust. Oleme koos Helgiga seda vankrit vedanud juba mitu aastat ning arvasime, et võiks midagi muuta. Lootsime, et tuleb uusi ideid, kuid kahjuks seekord midagi huvitavat sõelale ei jäänud.Tekkis mõte raamatukogust välja minna, kuid arusaadavatel põhjustel ei ole paljudel võimalik pikki matku ette võtta.
Eks aeg annab arutust, oluline on see, et saaks midagi ühiselt ette võtta ning põhjust kokku tulemiseks leitakse ikka.

Seekord läks siis sedaviisi. Tänan osavõtjaid!

Märtsikuu koolivaheajal on plaanis natuke mängida. Oodatud on igas vanuses mängijad. Kui keegi teab mõnda huvitavat mängu, siis ära häbene seda teistelegi õpetada.
Kuupäev on veel täpsustamisel.

Kohtumiseni!




teisipäev, märts 1

Saame kokku raamatukogus

Saame kokku 10. märstil kell 12.00.
Teemad: emakeelepäev, vastlapäev, natuke ka naistest.

Kaasa võtta kirjutusvahend ja prillid.

Sööme oasuppi ja räägime kõik südamelt ära.

Kohtumiseni!

Tublid

http://vahastu.wordpress.com/2011/02/

Antud artikkel valgustab meie tublimate tegusid.
Tore on teada, et mindki oli esitatud kandidaadiks. Pean tunnistama, et mul on veel pikk tee käia, et väärida tunnustust. Minu tööd ja tegemised kahvatuvad nende tegude kõrval, millega on hakkama saanud meie tõeliselt tublid ning vaprad kodanikud.
Au ja kiitus Ene Ruudule, kes minu kandidatuuri tõstatas ning Helgi Männikule, kes mind esitas. Nende abiga olen õppinud nii oma tööd tegema kui ka oma eriala hindama.
Helgiga on külarahval väga vedanud.Ta on väga abivalmis ja aktiivne inimene. Tema abiga olen raamatukogus korraldanud palju huvitavaid üritusi. Helgi on aidanud edendada külaelu, kirjutanud ja kujundanud mitmeid omanäolisi repertuaare jne. Ta vääriks igal juhul medalit.
Rääkides Vahastu inimestest ja nende tegudest, siis on hea tõdeda, et meie külas elabki väga toimekas rahvas. Koos tehakse koristustöid, koos pidutsetakse ja muredki jagatakse koos.


NB!

  Vahastu raamatukogu 17. aprillil suletud Olen nõupidamisel. Vabandan!