neljapäev, mai 21

Kodulooline õppepäev

20. 05.
Raplamaa raamatukogutöötajate traditsiooniline kodulooline õppepäev:

 Kehtna raamatukogu http://kehtnaraamatukogu.blogspot.com/ töökorraldusest ja tulevikuplaanidest rääkis direktor Maie Kalmiste.

Vahastu Trehvamise Tare https://vahastu.wordpress.com/ ja Vahastu raamatukogu http://vahasturaamatukogu.blogspot.com/ tutvustas Vahastu raamatukogu juhataja Irma Robam. Kohtumine Kaiu http://www.kaiu.ee/uldinfo vallavanema Erika Reinumägiga.

Atla mõisa http://www.mois.ee/harju/atla.shtml külastus. Teejuhiks oli Juuru valla http://juuru.kovtp.ee/uldinfo arendus- ja kultuurispetsialist Aili Normak.

 Järlepa Haridus- ja kultuurikeskust Hakuke ja Järlepa raamatukogu tutvustas juhataja Evi Toomi.

Kuna ringkäiku kaasa teha ei õnnestunud, siis on fotod vaid Vahastust.











Aitäh ülitoreda päeva eest :)

teisipäev, mai 5

Vana ja armas asi

4. mai.

Mida väärtuslikku võiks leiduda ühes vanas viltsaabaste paaris, tillukeses käekotis või punases kiivris? Kuid nii uskumatu kui see ka ei ole,  on nende asjade väärtus palju suurem, kui esialgu arvata oskamegi. Tegelikult ei olegi nende vanade ja kulunud asjade väärtust  võimalik hinnata. Emotsioonid ja mälestused on hindamatud, need elavad inimeste südametes ning jäävad alati väga kalliks.
Need vanad ja armasad asjad, mis võeti kaasa viimasele raamatukogu sündmusele, on päästnud inimeste elusid ning kodusid. Nende väärtus on kallim ka kullast...

Selliseid  ja veel mitmeid teisigi lugusid räägiti vanade ja armsate asjade kohta.
Kuuldud lood olid väga isiklikud ning panid mõtlema nii inimese elu kui ka ühiskonna üle. Elus peab olema õnne, armastust, juhuseid ja paljugi muud.

Aitäh teile kõigile, kes tutvustasid oma vanu ja armsaid asju ning rääkisite nende juurde ka oma loo. Hoidkem neid ka edaspidi. Hoidkem oma vanu viltsaapaid, postkaardialbumeid ning lilli, puid ja põõsaid, nad on tõesti seda väärt.

Siit ka väike pildiseeria:





















Uued raamatud

 Arikainen, Ene "Karulauk minu aias ja köögis" Azojan, Tiina "Metsavend Erich Jerlet" Lattu, Kaisa "Hambaarsti po...