teisipäev, september 29

AIAST LAUALE

Täna toimus Vahastu raamatukogus üritus "Aiast lauale".
Koos Helgi Männiku ja Aivi Akkatusega panime paika terve selle ja ka uue aasta ürituste kava. Esimene nendest oligi "Aiast lauale".
Igaüks, kes raamatukokku tuli, võttis kaasa midagi enda aiast, keldrist või külmkapist. Rahvast kogunes meeldivalt palju ning laud sai rikkalik. Väga palju vaeva oli näinud Aivi Akkatus, kelle valmistatud olid pitsa, porgandikotletid, täidetud tomatid. Peale selle oli tal kaasas veel erinevaid purgihoidiseid.
Suurt huvi pakkus Eha Metsallik oma toodanguga. Tõeliseks pähliks osutus tema merikapsa hoidis, sest sellist hapukat asja polnud keegi varem näinud ega saanud ning ei osatud ka oletada, mida Eha pakub. Peale kavala hoidise oli tal kaasas veel meekärgesid ning tervislik naps.
Lauda kaunistasid veel mitmed koogid ja küpsetised, erinevad salatid, õunad, jõhvikad ja isegi jäätis. Silmailu pakkusid ka osavõtjate poolt kaasa toodud lillekimbud. Kõigele lisaks sai vaadata ka vastavateemalist raamatunäitust.
Päeva jooksul räägiti nii toidu valmistamisest kui ka poliitikast, millest ei saa kunagi mööda minna. Ma arvan, et kõik, kes üritusele tulid, jäid ka sellega rahule.
Kui kõik plaanipäraselt sujub, siis 13. oktoobril toimub raamatukogus nunnunäitus.

Kommentaare ei ole:

Uued raamatud

 Arikainen, Ene "Karulauk minu aias ja köögis" Azojan, Tiina "Metsavend Erich Jerlet" Lattu, Kaisa "Hambaarsti po...