esmaspäev, mai 23

Teabepäev - koolitus 23.mai Rapla Keskraamatukogus


Täiskasvanuhariduse populariseerimine.

Päev algas saabumiskohvi ja pirukatega.
Sirje Plaks ja Ivi Sark rääkisid kohaliku omavalitsuse rollist täiskavanuhariduse edendamisel.
Edasi andis Jaanus Kangur meeleoluka loengu teemal "Kuidas õpetada Juhanit ehk täiskasvanutega suhtlemise ja nende õppima motiveerimise eripärad". Keeruline on kirjeldada emotsioone, mida andis Jaanus Kanguri loeng suhtlusest. Pean tunnistama, et kuuldu riivas mind üsna tugevalt. Ei saa öelda, et ma pole sellest varem mitte midagi kuulnud vaid ikka ja jälle sai kinnitust vana tõde, et igaüks on oma õnne sepp ja oma õnne valaja.

Inimest kujundavad tema mõtted ja tõekspidamised. Halvale mõeldes, kutsume me endale kaela õnnetuse ja vastupidi. Kõik sõltub sellest, kuidas me käitume, millised on meie uskumused, hoiakud, väärtused ja kui motiveeritud me oleme. Kas me oleme head kuulajad ning mida reedab meie kehakeel jne....?
Selleks, et elus edasi jõuada ja saavutada soovitud tulemusi, tuleb osata ennast õigesti häälestada. Kõike seda ja veel paljugi muud õpetas meile tänane koolitus.

Õppepäev ei olnud üksnes mitte kasulik vaid ka lõbus. Arvan, et see pole just kuigi tavaline, kui koolitusel saab südamest naerda ning lahkudes tunned uut energiat ja indu. Igatahes mulle andis tänane päev küllaga mõtlemisainet ning tore oleks, kui suudaksin ka endas midagi muuta.
Lahenduste leidmiseks võtsin omale lugemiseks Rapla Keskraamatukogust loengul mainitud C.B. Pert`i raamatu "Kõik, mida on vaja teada, et tunda end jumalikuna."

Täiendav info Kangur Koolitus



Kommentaare ei ole:

NB!

  Vahastu raamatukogu 17. aprillil suletud Olen nõupidamisel. Vabandan!