neljapäev, september 8

Raamatukogupäevad

2011. aasta raamatukogupäevade moto on "Kohtume raamatukogus". Esmapilgul üsna üldine, aga samas palju võimalusi pakkuv mõte raamatukogust kui keskkonnast, mis saab ennast tutvustada paljude erinevate tahkude kaudu.

Kohtumised võivad olla nii isikulised kui tegevuslikud. Kohtuda võib oma raamatukoguhoidjaga, lemmikkirjanikuga, keda oled ammu tahtnud silmast-silma näha, hea sõbraga, oma perekonnaga. Oma lemmikraamatuga, lemmikmuinasjutuga, lemmikvideoga, lemmikmuusikaga, andmebaasidega, uute ja vajalike teadmistega.

Esimest korda e-lugeri ja e-raamatuga, uute tehniliste vahenditega.

Raamatukogudes on kasutaja jaoks avastamata aardeid ja lugemata lugusid, e-lugusid ja uinunud muinasjutte, mis ainult ootavad võluunest äratamist.

Esmakohtumine kõige sellega võib aset leida kooli- või rahvaraamatukogus, õppeasutuse raamatukogus, teadusraamatukogus. Neid kohtumisi vahendab raamatukoguhoidja, kas tead kes Sind raamatukogus teenindab?

Raamatukogu on kohtumispaik kõigile ja kõigega, mis mingilgi kujul mingile andmekandjale jäädvustatud või internetiavarustesse toodetud....loe edasi siit

Kommentaare ei ole:

NB!

  RAAMATUKOGU 27. MÄRTSIL SULETUD OLEN KOOLITUSEL VABANDAN