esmaspäev, august 18

Avalöök sügistöödele antud

Suvi on sammumas sügisesse ning kuumad ja päikesepaistelised ilmad on meid selleks aastaks ilmselt maha jätnud. Vaatamata sellele, et tujukas juunikuu ning erinevad ilmatargad ei tõotanud meile kuigi kaunist suve, saabusid juulis meile tõelised suveilmad. Oli mida nautida.
Kuna me aega peatada ega tagasi keerata ei saa, siis tuleb leppida suve möödumisega ning sellega, mida toob peatselt saabuv sügis.

Olgugi, et ajaratta peatamine pole meie võimuses, on meil alati suurepärane võimalust ajast rääkida. Kõige parem on rääkida siis, kui jutud on lõbusad ning mälestused toovad naeratuse näole.

Täna oligi üks selline tore päev, kui saadi kokku Trehvamise Tare platsil ning muljetati sellest, mida sel suvel tehtud, kus käidud ning mida nähtud.
Piknikust osavõtjad pajatasid oma suvistest seiklustest, mis viisid neid erinevatesse Eestimaa paikadesse. Kes käis maanteemuuseumis, kes käis Marko Matveret kuulamas. Palju huvitavaid ettevõtmisi on mahtunud suve pikkadesse päevadesse. Hea on tõdeda, et meie rahval on tahtmist ja pealehakkamist. Kurb on vaid see, et kuigi suvi on täis vahvaid meelelahutusüritusi, jääb meie kena külake paljudest tõmbekeskustest liiga kaugele.

Lõpuks, kui kõht pitsast ja kohvist kosutust saanud, arutasime kergelt ka sügisplaane. Kuid koostatud kondikava jätan veel avalikustamata.

Oli meeldiv koosviibimine.
Tänan kõiki piknikulisi ning head ja lahket ilmataati.





Pildistas Helgi Männik



Kommentaare ei ole:

NB!

  Vahastu raamatukogu 17. aprillil suletud Olen nõupidamisel. Vabandan!