neljapäev, aprill 14

Tehtud!

Aprillikuu teisel teisipäeval toimus iga - aastane kirikumäe koristamine. Saima Sullakatko, kes on antud ürituse eestvedaja, pabistas alguses nii ilma kui vähese osavõtu pärast, kuid ükski neid muredest meid õnneks ei ohustanud. Ilm oli suurepärane ning rahvast koristuspäevale kogunes umbkaudu kahekümne ringis. Naisi rohkem kui mehi, kuigi tänavu tuleb au anda ka Vahastu ja Suurekivi meespooltele. Minu mäletamist mööda pole kirikumäe koristamisel korraga üle nelja mehe vast olnudki. Seekord oli meesrinne täitsa esindatud :)

Töö lendas hoogsalt ning endilegi ootamatult oli lõunaks mägi riisutud, lisaks ka Kalmu maja ning Vabadussõja mälestussamba ümbrus. Suur töö tehtud, lasime hapukapsasupil ning rullbiskviidil hea maitsta. Kosutava kehakinnituse eest  tänud Saimale ja Reedale.

Kuna ilm oli jätkuvalt  ilus ja energiat veel üle, siis asusime paari aktiivse naise (Saima, Maimu ja mina) ning  ühe noormehega (Aivar A.) meie Trehvamise Tare ümbruse korrastamisele. Väike sissejuhatus "Teeme Ära" talgutele. Me lihtsalt ei suutnud vastu panna kiusatusele tööd teha ja samaaegselt nautida kevadist päikesesoojust.











Kommentaare ei ole:

Uued raamatud

 Arikainen, Ene "Karulauk minu aias ja köögis" Azojan, Tiina "Metsavend Erich Jerlet" Lattu, Kaisa "Hambaarsti po...