teisipäev, aprill 25

Päev peale jüripäeva

24. aprillil kohtusime Vahastu raamatukogus Raplamaa Sõnumite ajakirjaniku ja Kaiu valla Teataja
toimetaja Mariliis Vestiga. Vestlesime temaga kohalikele huvipakkuvattel teemadel, nagu haldusreform, transport ja teeolud Türi suunas ning Vahastu kalmistu hetkeseis. Loomulikult huvituti Mariliisi enda käekäigust, räägiti tema suhtest Vahastuga ning õpingutest Inglismaal.

Ajakirjanikuna on Mariliis väga avatud ja hea suhtleja. Tema tööd ja tegemised on kohalikele elanikele silma jäänud ning temaga kokkusaamist oleme arutanud  varasematelgi raamatukogu koosviibimistel.

Kohtumine noore ajakirjanikuga tekitas rahvas elevust ning taaskord sooviti rääkida päevakajalistel ning kodukanti puudutavatel teemadel.
Ühiselt veedetud aeg jäi võib-olla pisut lühikeseks, Mariliisil tuli asuda teele ning rutata uutele kokkusaamistele. Lohtuseks saan öelda, et võime ta igal ajal uuesti külla kutsuda. Teemasid, mida arutada, on alati.


Lõpetuseks, päev oli  informatiivne ja omajagu emotsionaalne. Hea meel on selle üle, et inimeste huvi ja hool nii kohalike kui ka kaugemate probleemide vastu on tõsine ning kõigest, mis hinge närib, julgetakse ka rääkida. Pole hullu midagi, et mõned teemad on sadu kordi läbi lahatud. Eks ole teada juba ammu, et rääkimine on osa probleemi lahendusest.


Aitäh Mariliisile ning osavõtjatele.

Kommentaare ei ole:

NB!

  Vahastu raamatukogu 17. aprillil suletud Olen nõupidamisel. Vabandan!