esmaspäev, juuni 5

Isemoodi piknik

   Öeldakse ju sageli, et pole halba ilma, on vaid kehv riietus....
Piknik
Rahva nimel rääkides arvan, et ühe  pikniku nimel pole  mõistlik end haigeks külmetada :) Vabalt võib ju viibida ka soojas ja kuivas toas. 
Just niiviisi turvaliselt ja õdusalt toas istudes lõpetasime raamatukogu ürituste hooaega. Teatud hetkel tekkis isegi mõte  piknikulaud õue veeretada, kuid mõtteks see siiski jäigi. Isiklikult usun, et seekord oli tubase pikniku idee vägagi tervitatav. 

Vahastu küla keskus 2013/ Maa - amet
Kinkis Ain Õitspuu.
Tegelikult oli meil ääretult tore kokkusaamine. Suure üllatuse tegi vahastlane Ain Õitspuu, kes kinkis raamatukogule vahva aerofoto Vahastu külast. Sügisesel pildil on kenasti näha Vahastu keskusesse  jäävad talud, saunad, metsad ja põllud ning kohalikud tõmbekeskused.

"Vot nii suur mäger oli :) "
Lõbusa loo rääkis Aivi mägrast, kes tal juba pikka aega maja ümbrust uuristab. Alguses arvati, et koduümbrust tuhnib siga,  aga kui juba mitmel ööl oldi jahti peetud, saadi aru, et tegemist on siiski ühe teatud liiki käpalisega.

Tõsised teemad.
Huvitavaid teemasid olid mitmeid teisigi. Vello Suvi elukogemused ja räägitud lood pakuvad huvi igat seltsi kuulajale. Eks ta  ole, teiste inimeste elukogemused  on alati parimaks infoallikaks ja põnevaks kuulamiseks. Eriti tore on räägitud lugude juures  jutuvestjate emotsionaalsus ja suurepärane vestmisoskus.


Jaanililled  Helgi Telluselt
Lõpetuseks lisan tänast päeva meenutavad fotod.

...Ja õue me ei läe, ei läe..

Kevadist lilleilu Aivilt, Maret ja Helgi T.

Tänud kõigile.
Eriline tänu Ainile, väga armas ja tore kingitus raamatukogule.

Eriti suurte õitega sirel. Aivi



Tubli töömehe kiituseks!

Infostendi seina asetamiskes vajalikud eeltööd. Omale kohale sai paigutatud ka üks jonnakas ruloo. Niipea, kui leian Aini kingitud fotole sobiva raami, on abivalmis Jaan mind ka selles osas nõus heameelega aitama.

Suur - suur tänu!

Kommentaare ei ole:

Uued raamatud

 Arikainen, Ene "Karulauk minu aias ja köögis" Azojan, Tiina "Metsavend Erich Jerlet" Lattu, Kaisa "Hambaarsti po...