teisipäev, detsember 18

Rahulolu küsitlus Vahastu kandi elanikele

Hea Kaiu osavalla elanik!

Kaiu teenuskeskus koostöös Kaiu osavallakoguga soovib läbi viia Kaiu osavalla elanike seas rahulolu küsitluse, mille eesmärgiks on teada saada meie osavalla kolme kandi (Vahastu, Kuimetsa, Kaiu) erinevate valdkondade rõõme, muresid ja teie poolseid ettepanekuid oodatud tulemusteks.

Kaiu teenuskeskus ja Kaiu osavallakogu ei soovi rahuloluküsitlust teha küsitluse pärast, vaid eesmärgiks on tänane rahulolu meie kantides kaardistada ning vajadusel rõõme suurendada, võimalikud mured likvideerida ning Teie poolsed ettepanekud, võimaluste piires, realiseerida.

Küsitlused viiakse läbi kõikide kantide elanike seas, mistõttu palume küsimustele vastates keskenduda konkreetselt oma kandile.

Elektroonilised kantide küsitlused, millele palume Teil, hea kandi elanik, vastata, on kättesaadavad allpool toodud lingil:

Vahastu kanthttps://goo.gl/forms/Klq9FaDOICd0xkWv1

Paberkandjal kantide küsitlused, millele palume Teil, hea kandi elanik, vastata, on viidud järgmistesse kohtadesse:

Vahastu kant – Vahastu kauplus, Vahastu raamatukogu

Teie tagasisidet ootame hiljemalt 13. jaanuariks 2019. a.

Tänuga
Kaiu teenuskeskus ja Kaiu osavallakogu


Teine oluline teadaanne:

Kiireinternet-Elektrilevi

Elektrilevi plaanib üle Eesti alates 2019. aastast rajama hakata kiire interneti võrku ja järgmise viie aasta jooksul tuua see ligi 200 000 kodusse, kus täna puudub kvaliteetne internet. Selleks, et oma plaane täpsemini koostada ja et kiire internet tuua nende inimesteni, kes seda kõige rohkem vajavad, kogume sooviavaldusi, mis aitaksid meil võrgu rajamise plaane teha. Kogusime sooviavaldusi tänavu suvel ning avasime sooviavalduste kogumise uuesti pärast seda, kui Tehnilise Järelevalve Amet kuulutas Elektrilevi eelmisel nädalal „viimase miili“ konkursi võitjaks.

Seoses konkursi võiduga oleme pikendanud sooviavalduste esitamise aega. Sooviavaldus ei ole liitumisleping ja ei kohusta millekski, kuid aitab meil võrguehitust paremini planeerida. Täpsemaid ehituskavasid hakkame 5-aastasel ehitusperioodil avalikustama kodulehel 2019. aasta märtsikuust.

Tulevik läheneb valguskiirusel - Aeglase interneti ja hanguva telepildi ajad lähenevad hoogsalt lõpule. Esitatud üle 35 000 sooviavalduse aitavad paremini planeerida uue põlvkonna võrgu ehitamist ja juba järgmisel aastal asume valguskaabli paigaldamisega tulevikuplaane teoks tegema.

Elektrooniliselt on võimalik sooviavaldus esitada:

https://www.elektrilevi.ee/kiireinternet

Paberkandjal sooviavaldusi võtame vastu Kaiu teenuskeskuses. Samuti viime (19.12.2018. a) paberkandjal sooviavaldused Kaiu, Kuimetsa ja Vahastu kauplustesse, kus Teil on võimalik avaldus täita paberkandjal. Täidetud avaldused saate tuua Kaiu teenuskeskusesse või lisada need rahuloluuuringute kasti (teenuskeskuse teenistujad tühjendavad kaste iga nädal).


Sooviavaldusi on võimalik esitada kuni 31.12.2018. a. Kokku kogutud sooviavaldused edastab Kaiu teenuskeskus Elektrilevile 2019. a jaanuarikuu esimeses pooles.

Kommentaare ei ole:

NB!

  Vahastu raamatukogu 17. aprillil suletud Olen nõupidamisel. Vabandan!