teisipäev, märts 17

Kaiu teenuskeskuse info 17.03.2020

Head Kaiu piirkonna elanikud!
Oleme olnud viimastel päevadel silmitsi erakordse kriisiolukorraga, millist Eestis ei ole veel olnud. Tulenevalt eriolukorrast, anname teada, et Kaiu teenuskeskus on suletud (sh Rapla vallamaja, teised piirkonna teenuskeskused ning perekonnaseisutoimingud Rapla kultuurikeskuses).
Teenuskeskeskus töötab kaugtöö vormis – ametnikud nõustavad elanikke vastuvõtuaegadel telefoni ja e-posti teel. Erandkorras on võimalik vastu võtta elanikke, kellel on aegkriitiline ja põhjendatud vajadus, sel juhul toimub vastuvõtt ametnikuga eelnevalt kokkulepituna telefoni teel.
Paberkandjal avaldused ja dokumendid, palun, jätta Kaiu teenuskeskuse kõrval asuvasse postkasti.
Tuletan veelkord meelde ja panen kõigile südamele - palun jälgida riigiasutuste korraldusi ning avalikes kohtades liikuda vaid äärmise vajaduse korral. Viiruse levikut saame tõkestada vaid siis, kui väldime kohtumisi ja järgime Terviseameti koostatud soovitusi.
Ühtlasi annan teada, et Kaiu teenuskeskuses ei toimu perearst Kalle Poroson vastuvõtte (perearsti sõnul kaks nädalat). Tervist puudutavate küsimuste korral (kes on perearst Kalle Porosoni nimistus) helistaga esmalt perearst Kalle Porosonile ning seejärel annab perearst Kalle Poroson edasised juhised, kus ja millal vastuvõtt toimub.
Perearst Kalle Poroson kontaktid:
Telefon: 484 4138, 514 9830
Aadress: Muuseumi 5, 79401 Juuru
Loe vallavalitsuse töökorraldusest riigis kehtestatud eriolukorra ajal siit: https://rapla.kovtp.ee/…/vallavalituse-tookorraldus-riigis-…
Olge terved – hoiame teie ja endi tervist!

Kommentaare ei ole:

NB!

  RAAMATUKOGU 27. MÄRTSIL SULETUD OLEN KOOLITUSEL VABANDAN