teisipäev, veebruar 5

Vastlapäev

Selle aasta vastlapäev oli ilma lumeta ja vihmane, kuid see ei takistanud vastlapäeva pidamast. Raamatukogusse kogunes rõõmustavalt suur hulk rahvast. Kohale toodi ka suur potitäis hernesuppi, mille valmistas kohalik supimeister. Ainuke probleem oli see, et ruumi on vähe, aga vanasõnagi ütleb, et häid lambaid mahub ühte lauta palju, nii saime meiegi hakkama.
Kui supp söödud, püüdsime pisut ka vaimu ergutada. Välja mõtlesin viktoriini küsimused ja mõned vanasõnad. Lõbus oli. Peamine oli ikka see, et saadi kokku ja veedeti paar lõbusat tunnikest.Supp sai söödud, viktoriin lahendatud, jutud räägitud ja peeti plaane edaspidiseks. Koos tullakse väga huvitavate mõtete peale ja eks niiviisi õpin minagi oma rahvast paremini tundma. Olen tänulik neile, kes kohale tulid ja kokale kes supiga vaeva nägi.
Hea meel on abiliste üle, kes mind nii jõu kui ka nõuga aitavad. Olen saanud mitmeid huvitavaid ideid ja ettepanekuid elanike poolt. Mitu pead on ikka mitu pead.

Märtsis on naistepäev, siis plaaniti minna rahvamajja, sest seal on rohkem ruumi. Rahvas on tubli, vaja oleks veel ainult üht korralikku eestvedajat.

Kommentaare ei ole:

Uued raamatud

 Arikainen, Ene "Karulauk minu aias ja köögis" Azojan, Tiina "Metsavend Erich Jerlet" Lattu, Kaisa "Hambaarsti po...