laupäev, veebruar 12

Päev Henriku ja Mailisega

10. veebruar möödus Vahastu raamatukogus Henrik Normanni ja Mailis Repsi seltsis. Mõnedele oli pettumuseks, et ei saanud kohtuda Aivar Riisaluga. Kahjuks polnud see minu teha ega otsustada. Mulle endalegi tuli see üllatuseks, kui kuulutust nägin, et tulevad Riisalu ja teised.
Kära valimiste ümber on sageli tüütu ja väsitav, kuid samas ka põnev ja täis huvitavaid kohtumisi.
Keskerakondlased Mailis ja Henrik olid väga vahvad ja kannatlikud. Nad suutsid vastata kõikidele esitatud küsimustele ning ei kaotatud sealjuures ka oma huumorisoont. Kohati esitati üsna provotseerivaid ja isegi rumalaid küsimusi, aga nagu öeldakse, mis meelel, see keelel.
Palju räägiti Riigikogu infotunnist ning avaldati nördimust saadikute puudumiste kohta. Mõnede arvates ei tehta seal üldse tööd ning käiakse ainult raha kokku kühveldamas. Loodan, et Mailis suutis piisavalt valgustada riigikogulaste igapäevatööd.
Tegelikult jäi palju asju rääkimata ja küsimata, sest iga asi saab ükskord otsa ja nii sai läbi ka meie kohtumine.
Järelkajana kuulsin, et paljud ei saanud suudki lahti teha ega oma arvamust avaldada, sest üksikud inimesed ei andnud selleks lihtsalt võimalust ja rääkisid teistest üle. Kahju muidugi, oleksin pidanud asutuse juhatajana pisut rahvast vaigistama, aga ei hakanud ennast vahele segama. Kuigi ega midagi hullu ka ei olnud, osad meist on lihtsalt jugemad ja otsekohesemad.
Loodan siiski, et kohaletulemine tasus ennast igati ära.
Meeleolu lisas Henrik Normann oma toredate lauludega ning mälestuseks saime tema autogrammiga plaadi.
Oli tore kohtumine, mis lisas meie argipäeva väheke elevust.
Tore oleks nendega kohtuda ka peale valimisi.

Suured tänud Henrikule ja Mailisele!


Kommentaare ei ole:

Aprillikuu tegemised

Sel ajal, kui meie lugejatega soojas toas kevadiste toimetuste ja kohalike uudiste üle arutasime, tegi meespere väljas kõvasti tööd. Valmis ...