reede, märts 11

10. märts raamatukogus

Raamatukoguüritused on meil väga populaarsed ning kokkusaamisi oodatakse pikisilmi.
Seekord alustasime oma koosviibimist väikese tagasivaatega tehtule. Tänukirjadega tunnustasin tublimaid lugejaid, raamatukoguüritustest osavõtjaid ning oma aktiivseid abilisi. Suurim tänu Elma Braunile ja Helgi Männikule, kes on raamatukogule kinkinud mitmeid häid ja vajalikke raamatuid. Teame ju kõik, kui kallist hinda raamatud maksavad ning raamatukogul jäävad tellimata paljud huvipakkuvad teavikud. Kuid Elma ja Helgi on oma kallihinnalist vara jaganud ka raamatukoguga.
Aeg -ajalt on tore, kui öeldakse kiidusõnu ja tunned ennast vajalikuna. See käib nii minu kui ka kõigi teiste inimeste kohta. Meeldiva ja sooja tunde tekitas, kui mullegi ulatati lilleõis ning tänati tehtud töö eest. Nii vähe ongi õnneks vaja.
Edasi jätkus üritus plaanipäraselt. Alustuseks rääkis Helgi veidi naistest ja vandest tavadest ning seejärel istusime kõik laua äärde ja lasime hea maitsta Aivi tehtud oasupil. Lisaks oli laual veel pannkooke ja kõrvitsasalatit ning Eha valmistatud sõir.
Pärast maitsvat kõhutäit, tuli veidi ka vaimu turgutada. Selleks oli Helgi mõistatuste raamatust välja otsinud hulgaliselt huvitavaid mõistatusi. Põnevust oli küllaga. Mõistatustega ongi nii, et kuulnud oled, aga vastused ei taha hoobilt meenuda.
Lõpetuseks arutasime ühiselt, kuidas tuua meie üritustesse pisut uudsust. Oleme koos Helgiga seda vankrit vedanud juba mitu aastat ning arvasime, et võiks midagi muuta. Lootsime, et tuleb uusi ideid, kuid kahjuks seekord midagi huvitavat sõelale ei jäänud.Tekkis mõte raamatukogust välja minna, kuid arusaadavatel põhjustel ei ole paljudel võimalik pikki matku ette võtta.
Eks aeg annab arutust, oluline on see, et saaks midagi ühiselt ette võtta ning põhjust kokku tulemiseks leitakse ikka.

Seekord läks siis sedaviisi. Tänan osavõtjaid!

Märtsikuu koolivaheajal on plaanis natuke mängida. Oodatud on igas vanuses mängijad. Kui keegi teab mõnda huvitavat mängu, siis ära häbene seda teistelegi õpetada.
Kuupäev on veel täpsustamisel.

Kohtumiseni!




Kommentaare ei ole:

NB!

  RAAMATUKOGU 27. MÄRTSIL SULETUD OLEN KOOLITUSEL VABANDAN