kolmapäev, juuni 20

Vahastu raamatukogu hooaja lõpetamine

 Vahastu raamatukogus peeti  20. juunil hooaja lõpetamist, mis tähendab väikest pausi raamatukogu üritustes ja kokkusaamistes. Kuni puhkuseni (9. juuli - 13. august) on raamatukogu avatud oma tavapärastel lahtiolekuaegadel, kuid koosviibimisi sellesse perioodi ei ole planeeritud.
Ühtlasi tähistasime ka EV 100 sünnipäeva raames raamatukogu kümnendat ürituste hooaega.  Antud hooaja jooksul on raamatukogus toimunud  umbes 100 või enam erinevat sündmust.

 Helgi Männiku eestvedamisel ja koostöös on kümne aasta aasta jooksul korraldatud palju toredaid üritusi. Mitmed neist  (nunnunäitus, jõulud, lihavõtted jne) on meie ürituste kavas  aastaid ning loodetavasti jätkuvad  ka edaspidi.
  Tähelepanuväärseks pean  EV 90 aastapäeva tähistamist, millest kujunes välja meie  ühine ürituste organiseerimine.
   Suur tänu, Helgi!

  Lisaks Helgile on raamatukogu üritustele oma panuse andnud Aivi Akkatus ja Maimu Kedrov.
Helgi Habo täiendab raamatukogu fotoarhiivi ilusate klantspiltidega. Vello Suvi ja Jaan Saare on raamatukogus kinni löönud kõik, mis kinni löömist vajab. Viimati sai paigutatud tänu Vellole raamatukogu seinale  Ain Õitspuu kingitud Vahastu külast tehtud aerofoto. Eha Metsallik tutvustab oma isiklikke raamatuid, mis on lugejate seas tekitanud suurt huvi ja tähelepanu.
  Tänan kõiki Vahastu raamatukogu lugejaid ja  kogukonda.

   Lisan veel, et meie viimasel kokkusaamisel meenutasime raamatukogu sündmuste minevikku ning tulevikku. Arutasime, milliseid üritusi on tehtud ning kuidas võiksime jätkata peale suve. Meil on traditsioone, mis jäävad meie kavva ehk ka edaspidigi, kuid  uued ideed ja mõtted on sellegipoolest  teretulnud.
 Samas teen ettepaneku saada kokku kombekohaselt kohe peale minu puhkust, et arutleda käesoleva aasta sügistalviste sündmuste toimumist. Seniks  teile kaunist suve ja rahulikku meelt 😊




Helgi, palju õnne sünnipäevaks!

Kommentaare ei ole:

Aprillikuu tegemised

Sel ajal, kui meie lugejatega soojas toas kevadiste toimetuste ja kohalike uudiste üle arutasime, tegi meespere väljas kõvasti tööd. Valmis ...