laupäev, märts 23

Öölugemine

 Mis on öölugemine? Esialgu võiks ju arvata, et see ongi öösel lugemine - aga ei. Tegelikult võib ka  lisaks öösel lugemisele õppida, mängida, tähti vaadata või niisama väljas jalutada. Põnev, kas pole?😊
Just sedaviisi näevadki välja Kaiu Põhikooli algklasside öölugemised.

Külli ja II klassi lapsed
  Koos Eleriniga Kuimetsa raamatukogust ja Külliga Kaiu raamatukogust olime oodatud järjekordsele Kaiu Põhikooli öölugemisele. Meid võtsid vastu 1 - 4 klasside õpetajad ja õpilased. Õpetajate poolt oli lastele korraldatud vahvad töötoad - digituba, politseituba, lugemistuba ning meie raamatukogutuba.
Digitoas vaadati, mida põnevat saab teha arvutis, politseitoas kohtuti päris politseinikega ning lugemistoas luges iga laps oma kaasavõetud raamatut. Meie võtsime lapsi vastu Kaiu raamatukogus.
II klass kuulab Leelo Tungali raamatut "Naljatilgad lähevad laulupeole"
Mina ja IV klass.
Siiri Laidla "Käbiküla lood"

 Õhtu raamatukogus möödus lastele raamatuid lugedes ja mängides.
Lõbusad luuletused ja II klass
Pildistas Külli.
  Jah,  lastele meeldib lugude ja juttude kuulamine, kuid mida suuremaks nad kasvavad, seda enam tahetakse tegutseda omapäi. Selleks, et lastel oleks lõbusam ja tegevust rohkem, mängisime mõned vahvad ja õpetlikud mängud.
Noorematega mängisime lõbusat luuletuste mängu, kus tuli kokku panna luuletus ja sellele vastav pilt. Lapsed olid tublid, seos pildi ja luuletuse vahel leiti uskumatu kergusega.
 Kolmanda ja neljanda klassiga mängisime sõnamängu. Mäng oli lihtne, naljaks ning parasjagu sportlik.
Lapsed jagasime  kahte rühma. Esimese  rühma lapsed said sõna ning igaüks neist pidi moodustama ühe tähe antud sõnast.  Oma "kehatähega" tuli sõna esitada vastasmeeskonnale. Nalja, naeru ja peamurdmist oli omajagu.

Pärast pikka ja natuke väsitavat õhtut saime  kõik kokku koolimaja aulas. Õpetajate poolt jagati meile tänukirju ja meeneid.
Peale mida, läksid lapsed  sööma ning veel enne magaminekut mindi lühikesele hilisõhtusele jalutuskäigule koolimaja radadele.

Aitäh kutsumast ja toreda vastuvõtu eest.

SIIN on veel pilte.
Klõpaske sõnale "SIIN".

Kommentaare ei ole:

Aprillikuu tegemised

Sel ajal, kui meie lugejatega soojas toas kevadiste toimetuste ja kohalike uudiste üle arutasime, tegi meespere väljas kõvasti tööd. Valmis ...