teisipäev, veebruar 15

Sõbrapäeval raamatukogus

 Sõbrapäeval kohtusime Vahastu raamatukogus Rapla valla piirkonnapolitseiniku Elle Tikkiga ning noorsoopolitseiniku Kristel Põhjalaga.

  Kõige aktuaalsemaks teemaks olid petukõned. Viimasel ajal tehakse inimestele palju kõnesid, kus peilitakse välja nende internetipanga kasutajatunnuseid. Rahaküsijad on nutikad ning tegutsevad kindlate skeemide alusel, seega  tasub ikka ja jälle meelde tuletada, et oma pangakonto andmeid telefoni teel jagada on väga vale.

 Juttu tehti veel ohvriabist, liiklusest ning kuritegevusest laiemalt.  Hoiatati müügimeestest kelmide eest, kes pakuvad müügiks potte, panne või muid köögitarbeid hiigelsummade eest. 

 Alati, kui lahkute kodust, lähete aiamaale või kavatsete teha väikest lõunauinakut, siis kindlasti lukustage uksed. Vargad ja pätid ei puhka.

  Märgake ka oma lähedasi või naabreid, kes võivad olla ohustatud või on seotud mõne kahtlase toiminguga. Lihtsad mõtted ja nõuanded, mis vajavad aeg- ajalt meelde tuletamist.

 Kui tõsisemad teemad räägitud, siis pidasime  veidi ka sõbrapäeva. Ajasime juttu ning tegime plaane edaspidiseks. Kui enne kokku ei saa, siis emakeelepäeval kindlasti. Kavas on korraldada üks raamatu näitus ning viia läbi ka ettelugemine.


Kuna meile on tavaks saanud ajada kõiki asju jooksvalt, siis täpsem mõte peab veel küpsema.

Aitäh toreda päeva eest😊 Olge hoitud ja püsige terved.

Kommentaare ei ole:

Aprillikuu tegemised

Sel ajal, kui meie lugejatega soojas toas kevadiste toimetuste ja kohalike uudiste üle arutasime, tegi meespere väljas kõvasti tööd. Valmis ...