neljapäev, november 11

LEMMIKKIRJANIK

Tänane päev oli nii sisutihe ja huvitav, et raske on seda kirjeldada.
Korraldasime oma tublide eestvedajatega järjekordse ürituse teemal Minu lemmikkirjanik. Kõigil kohale tulijatel oli võimalus tutvustada oma kõige meelepärasemat kirjanikku. Parimateks jäid seekord välismaistest Dick Francic, kodumaistest Milvi Lembe, Ira Lember, Karl Ristikivi, A. H. Tammsaare ning Erik Tohvri.
Kirjanike teemad arutatud, räägiti veidi ka külajuttu. On ju raamatukogust saanud viimasel ajal üks peamisi kooskäimis kohti. Suhtlemine on elu alus ja kuulan meeleldi, mida vanematel ja targematel inimestel rääkida on.
Kuid sellega meie päev veel ei lõppenud. Harjutada tuli meie väikest eeskava, mis peab detsembrikuu teiseks pooleks selge olema. Tundub, et sellest tuleb vahva ja humoorikas eeskava. Nüüd tuleb hakata vähemalt kord nädalas harjutama. Mulle meeldib ja olen kindel, et ka teistele asjaosalistele
Lõpetuseks arutasime detsembris toimuvate ürituste ajakava. Plaanis on teha üks kena ja vaikne küünlavalgusõhtu ning 21. detsembril tähistaks jõule.

Lugege ikka minu blogi, et olla kursis raamatukogus toimuvaga.


Kommentaare ei ole:

Aprillikuu tegemised

Sel ajal, kui meie lugejatega soojas toas kevadiste toimetuste ja kohalike uudiste üle arutasime, tegi meespere väljas kõvasti tööd. Valmis ...