esmaspäev, november 16

Lugeja tutvustab



Vahastu raamatukogu lugeja Eha Metsallik tõi raamatukokku tutvumiseks hulga huvitavat kirjandust. Näitusel saab tutvust sobitada Eesti soode, põlismetsade, tervisliku toitumise, dr. Viktor Vassiljevi ning Vladimir Megre raamatutega.  Isklikult tunnen erilist huvi V. Megre teoste vastu ning mul on äärmiselt kahju, et Vahastu raamatukogul tema kirjutised puuduvad.

Üsnagi ootamatult õnnestus oma ninakene toppida kaanide imepeenesse maailma. Tegu on uskumatult müstiliste imeloomadega, kes on võimelised suurteks tegudeks. Ilmselgelt ei oska paljud meist neid piiasavalt väärtustada ja pigem pelgavad neid olevusi kui armastavad. Aga eks inimene õpi ju kogu elu ja selge on see, et kogu ühiskonda ei saagi panna ühtmoodi mõtlema ja tundma.

Sellegipoolest võib öelda, et loodusravi on järjest enam populaarsust kogumas ning inimeste maaimavaated ja suhe iseendasse on muutunud hoolivamaks. Ehk etendavad siin väikest rolli ka raamatukogud, pakkudes juurdepääsu erinevatele informatsiooniallikatele. Kõige ehedam on muidugi naturaalne infoallikas, esitledes vahetult oma tarkusi ja kogemusi. Teinekord jääb lihtsalt lugemisest üksi väheseks ning siis kuluvadki teadjamate selgitused marjaks ära.

Seepärast ongi raamatukogud toredad - võimatust võib saada võimalik.

...ja ärgem unustagem, et tervis on meie kõige hinnalisem vara, mis pidavat algama õigest mõtlemisest ning toitumisest.
Laiendagem siis oma silmaringi ning kasutage võimalust piiluda pildil olevate raamatute kaante vahele.



Kommentaare ei ole:

Uued raamatud

 Arikainen, Ene "Karulauk minu aias ja köögis" Azojan, Tiina "Metsavend Erich Jerlet" Lattu, Kaisa "Hambaarsti po...