teisipäev, aprill 4

Naljakuu tegemised

Aprilli peetakse naljakuuks, siis on huumori tegemine lausa kohustuslik või vähemalt soovituslik.
Naljapäeva peeti ka Vahastu raamatukogus. 3. aprillil saimegi kokku selleks, et rääkida anekdoote ja niisama naljatleda.

Naer on küll terviseks, aga hea enesetunde ja parema tervise tagab ka võimlemine. Pool tundi ennem naljapäeva algust said võimlemishuvilised Helgi Männiku juhendamisel turgutada oma keha ja vaimu. Helgi jagas kasulikke nõuandeid hommikuks, lõunaks ja igaks elu juhtumiks.

Nalja tegemine pole niisama "naljategemine", see on ikka tõsine töö, mille üle peab enne rääkimist korralikult mõtlema.  Seega, kui alguses ei saanud vedama, siis pärast ei saanud pidama. Peale mõningast mõtlemist tuli vahvaid lugusid elust enesest, rääkimata ei jäänud ka populaarsed Juku anekdoodid.
Aus olla, siis lood elust on paremad. Mis teha, kui teiste äpardused naerma ajavad. Ise küll ei tahaks tööle või külla jõudes avastada, et olen mõne vajaliku riideeseme jätnud selga panemata.
Tore näide sellegipoolset.
Arvan, et naja tegemine on anne, mõnel õnnestub see paremini, teisele on see paras katsumus.😊

Seda,et kevad on inimestele südamesse pugenud, selles pole kahtlustki. Looduse teemadel räägiti mitmeid huvitavaid lugusid. Praegu on kõige ideaalsem ärgata varahommikul, astuda kargesse kevadhommikusse ning rahulikult sulanduda ümbritsevasse.  Näha ja kogeda võib nii mõndagi.

Kuulates rahva lugusid ja meenutusi, otsustasin, et teen oma igakevadise rabamatka sel aastal varem.
Soovitan kõigile. Uskuge, varane ärkamine on seda väärt :)

Tervis tuleb...


:)



Maimu kord nalja teha.



Pildiallkirja lisamine


Seekord siis sedaviisi.  Järgmine kohtumine toimub 24. aprillil, kui kõik läheb plaanipäraselt, siis õnnestub meil kohtuda ühe noore ja tegusa ajakirjanikuga.
Seniks kõike kaunist ning kena kevade jätku.





Kommentaare ei ole:

NB!

  RAAMATUKOGU 27. MÄRTSIL SULETUD OLEN KOOLITUSEL VABANDAN